Roomboter amandel Kerststaaf

€ 8
80

Bakkerij Van der Wal Jolink maakt dit mooie product van het mooiste roomboterbladerdeeg en de lekkerste amandelspijs. De decoratie is niet alleen heel feestelijk door de poedersuiker over licht geroosterd amandelschaafsel maar ook nog eens heel erg lekker.

Wat is kenmerkend:

De spijs

De amandelspijs die wij gebruiken behoort tot de absolute top. Zo bevat onze amandelspijs meer amandelen en minder suiker dan wat de meeste bakkers gebruiken. Ook zijn de amandelstukjes net wat minder fijngemalen wat het net wat exclusiever maakt.

De smaak

De frisse zachte spijsvulling en de luchtige bladerdeegkorst met de geroosterde amandeltjes geeft een fantastische smaakbeleving.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Noten Lactose

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
De staven en kransen zijn het lekkerst als ze binnen een paar dagen na aankoop gegeten worden. Daarna wordt met name de korst wat zacht. Als het product voor gebruik een minuut of 10 in een oven van 170°C wordt verwarmd dan wordt de korst wel weer lekker bros. Dan is een staaf of krans tot 2 weken na aankoop nog steeds lekker.